torstai 2. helmikuuta 2017

Hupsista saatana

Joo, kyllä mä tarvitsen sen tuhlausbudjetin. Ostin kengät. Hupsista. Tulee tosin tarpeeseen, Aaltosen jokasään nilkkurit, hyvät jalkaan ja - 70 %. Näillä mennään pitkään. Eli tämä ajatus kahdesta viikosta 44 €:lla kaatui heti. Yritetään loppukuusta uudemman kerran.

kuva täältä: http://www.aaltonenshoe.eu/mallisto/31240

Mukavampi hupsis: Olen laihtunut tammikuulla 3,4 kg! SIIS 3,4 KG! Olisin ollut tyytyväinen siihen puoleen kiloonkin, tämä on jotain ihmeellistä. Ilmeisesti alan oppia syömään, pian 48- vuotiaana... :-D Tästä on hyvä jatkaa samalla linjalla. Käytän muuten lähes koko ajan syvää lautasta syödessäni, siinä on pieni pohjapinta-ala eikä tule mätettyä liikaa. Makeanhimokin on kadonnut jonnekin, appelsiinit riittävät.

Ensi viikko vielä pitäisi jaksaa puristaa ja sitten on viikko lomaa. Ajattelin pysytellä kotosalla sängyn, neuleiden ja Netflixin parissa ja syödä kevyesti ja halvalla. Kaurapuuroa ainakin, jostain syystä tekee oikein mieli sitä, meetwurstileivän kanssa. Himonsa kullakin.

Nyt siirryn eilen aloittamani neuletakin pariin, luultavasti tämän herran kanssa. Huomenna on jo perjantai eikä kukaan ole vielä pilannut viikonloppuvapaatani. Vielä ehtii.

Rapsuta mua. Nyt.


2 kommenttia:

  1. Upeat kengät ja edullisestikin lähti!

    VastaaPoista
  2. "Tuhlausbudjetti" vastannee omassa budjetissani olevaa "FunnyMoneya", joka on siis budjetoitu menoerä, joka kyllä valitettavan usein ylittyy... :D

    VastaaPoista