maanantai 30. tammikuuta 2017

Tavallista vaan

Huomenna on tilipäivä, kyllä sitä on taas odotettukin. Tulee muutama kymppi enemmän kuin luulin, hyvä niin. Pikaisen laskelman mukaan laskujen ja rahastoerän jälkeen jäisi 194 €. Mietin tässä että haastaisinko itseni selviämään 44 €:lla seuraavaan tilipäivään... (eli 15.2) Siten voisin lyhentää Visaa ylimääräisellä satasella ja laittaa 50 € autokassaan. Hmm, taidan kokeilla... :-)

Outo systeemi pankilla: jos joustoluoton lyhennyserää muuttaa niin sillä kuulla ei lähde lyhennystä! Onneksi olin viisas ja lyhensin Visaa niillä rahoilla. Huomenna Visa muuten menee alle 800 €:n pitkiin aikoihin, jes! Ehkä saan sen nollille tänä vuonna jos mitään hullua ei satu, alkuperäinen suunnitelmahan oli saada se alle 500 €:n.

Keskiviikkona on virallinen punnituspäivä :-D Jotain on tapahtunut koska vyö menee tiukemmalle! Tavoitehan oli 0,5 kg/kk, mutta luulen että enemmän on lähtenyt.. En ole herkutellut kuin pari kertaa ja spinningpyöräkin on saanut kyytiä... tämä on siis hyvällä mallilla. Mitenkähän saisi saman systeemin toimimaan shoppailun kanssa? Pitäisikö kuitenkin antaa siinäkin itselleen löysää ja vaikka joku tietty summa kuukaudessa minkä saa hussata? Ehkä silloin ei karkaisi ihan totaalisesti käsistä?  Muutama kymppi? Mitä mieltä?

2 kommenttia:

  1. Kolmen viimeisen rivin kysymyksiin, ehdottomasti kyllä. Jos ostoähky (eli ei kertakaikkiaan tee mieli ostaa mitään) yllättää, niin rahat vaikka vitosen seteleinä odottamaan kirjekuoreen. Hussaus raha muutenkin kannattaa varata pieninä seteleinä. Silloin rahan käyttäminen on jotenkin kongreettisempaa.

    VastaaPoista
  2. Juu, näin se on tehtävä ja nimenomaan käteisenä. :-)

    VastaaPoista