sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Köyhäilyloma

Talviloma alkoi. Huomenna tulee lomarahaa ja keskiviikkona palkka. Nyt täytyy pitää tiukasti kukkarosta kiinni että on rahaa loman jälkeenkin, se kun on tuntityöläisellä lomanjälkeinen tilipussi aika pieni...Laitan ensi kuun laskuja varten toiselle tilille tarvittavan määrän rahaa ja katson sitten mitä jää.

Päätin siis viettää köyhäilylomaa kotosalla neuleiden ja Netflixin parissa. Välillä hyppään spinningpyörän päälle ja poljen jalat lämpimiksi. Tämä ja huominen päivä menee kaapista löytyneellä hernekeittopurkilla, ylihuomenna täytyy käydä kaupassa hakemassa leipää ja jotain muuta pientä. Lauantaina käydään ystävän kanssa kahvittelemassa, sen verran suon itselleni loma- ja syntttärihulinaa. 🎂Parina päivänä käyn varmaan murun luona jos hänen aikataulultaan onnistuu eli ei ole lasten kuskaamisia. Joskus toivon että lastensa äiti olisi hieman enemmän asialla mutta on herra liian hyvälle opettanut vaikka ovat jo monta vuotta sitten eronneet. Minä en ole vieläkään lapsia tavannut vaikka yli kaksi vuotta tässä on säädetty. Alkaisi pian olla aika vaikka en aio äitipuoleksi ryhtyäkään. 😁

Ajattelin sitä tuhlausbudjettia, "funny money"a (kiitos Mrs. Moneypenny) ja päätin että 40 €/kk olisi sopiva summa. Sen pitäisi kattaa sekä nettiostot että kaupoissa käynnit.  Netti taitaa olla minulle se vaikeampi, en nykyään kauheasti jaksa kaupoissa pyöriä. Vaatteet eivät kiinnosta niin paljon kuin ennen. Mustan tai harmaan kotelomekon haluaisin ostaa, se on niin monikäyttöinen. Väänsin murulle rautalangasta että lahjakortti olisi kiva synttärilahja... Hän ei osaa ostaa naiselle lahjoja joten totesin jo ennen joulua että jos jotain haluan niin se pitää sanoa suoraan. 😚 Onneksi minä en tule kalliiksi, en tarvitse kultaa ja merkkilaukkuja vaan vähempikin riittää. 

Vähän on ollut eilen ja tänään väsyä mutta josko se tästä helpottaisi. Oli se vatsatauti ja olen myös tehnyt vähän liikaa töitä muutaman kuukauden. Huomenna voisin vähän siivoilla jos virtaa on. En ota siitä stressiä, jos en jaksa niin sitten myöhemmin. Kun työkseen siivoaa niin kotona ei aina kiinnosta. Ei täälä vielä paskaan hukuta... 😀

Kissa se tuossa senkun vaihtaa nukkumapaikkaa, taidan mennä seuraksi pikku torkuille. Voi kun joskus voisikin olla kuin kissa, nukkua, syödä, leikkiä ja olla rapsuteltavana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti