torstai 12. tammikuuta 2017

Vakuutukset vaihtoon

Päätin vaihtaa vakuutusyhtiötä. POP-vakuutuksella oli hyvä tarjous ja säästö tulee olemaan ekana vuonna lähes 300 €. Sopii minulle, kaikki on kotiinpäin. Tuo oli siis auton vakuutukset, vaihdoin myös kotivakuutuksen sinne, säästöä siinäkin jokunen kymppi. Mukava juttu että sai heti 80 % bonukset... :-)

Ostolakko lipsuu. No ne työkengät kuten myös työpöytä oli listalla, mutta muut eivät. Kaikkea ihme sälää sitä taas luulee tarvitsevansa... Onneksi ostot ovat olleet pieniä ja minun ei tarvitsekaan lähteä Ikeaan vaan sain tarvitsemani alle 8 € postikuluilla niin säästöä on joka tapauksessa tullut niin että maksoin Visaa ylimääräisen satasen. Pöydästä lisää sitten kun sen saan ja kasaan... Nyt perseniskaote itsestä ja loppukuu kukkaron suu supussa!

Herkuista luopuminen on sujunut sentään hyvin. Ei edes tee mieli mitään, hyvä kun tulee jotain syötyä, on vähän vatsa kipuillut ja närästänyt... Spinningpyörän päälle sain viikon itseni kiskottua ja taas tein normaalin virheeni eli aloitin liian rankasti. Fibromyalgian kosto on ollut kova... Koskahan sitä oppisi että ei passaa liikaa riehua...

Jotenkin on kauhean väsynyt olo koko ajan. Ei oikein mikään huvittaisi. Raha pyörii vaan mielessä, mietin velkoja lähes lakkaamatta. Olen tunnettu hätähousu ja olisi kauhea tarve yhtäaikaa maksaa velkoja pois ja säästää vaikka tajuan että kumpikin ei onnistu kovin vauhdikkaasti minun tuloillani. Enempää töitä en jaksa tehdä ja lähes kaikki myytäväksi kelpaava on jo myyty. Ei auta kun kasvattaa kärsivällisyyttä. Parempaan ollaan kuitenkin matkalla.

Murulle sanoin että tänä(kään) vuonna ei lomamatkalle lähdetä. Haluan pyhittää tämän vuoden tavoitteilleni. Onneksi tilanne sopii hänellekin hyvin, ei ole ylimääräistä rahaa hänelläkään juuri nyt. Katsellaan ensi vuonna sitten, nyt lomaillaan parvekkeella. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti