keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Muuttotunnelmissa

Minä sain nyt sitten pienen yksiön läheltä keskustaa! Muutto on vapun alla ja pakkaus ja siivous on hyvässä vauhdissa. Ihmettelen vaan että mihin tämä kaikki mahtuu... Vaikka olen varsinkin viimeisen vuoden, Konmarin luettuani, ostanut vähemmän ja laittanut enemmän pois niin yllättävän paljon on turhaa tavaraa kaapeissa. Käyn joku päivä varaamassa kirpparipöydän, josko sieltä saisi vähän apuja polkupyörän ostoon. 😃Pesukone hieman huolettaa, en tiedä mahtuuko vai pitääkö vaihtaa pienempään. Talossa on tosin ilmainen pesutupa joten alkuun pääsen joka tapauksessa.

Asunto on viidennessä eli ylimmässä kerroksessa ja siinä on lasitettu parveke. Talo on vanha mutta kaikki asunnot on nyt rempattu joten ei tarvitse mihinkään kulahtaneeseen mennä. Rahallisesti ei säästöä tule juuri kuin bensoissa mutta hyvä sekin. Kunhan saan sen fillarin niin kesällä ainakin yritän pyöräillä paljon. Laskin että noin 50 € jää ylimääräistä laittaa velkoihin tai säästöön. Tekeehän se kuitenkin 600 € vuodessa.

Olo on riemun ja kauhun sekainen... Yksiöön olen viimeisen vuoden verran halunnut, mutta silti hirvittää tilan vähyys. Kai siihenkin tottuu. Hyviä puolia on niin paljon enemmän kuin täällä korvessa asumisessa. Josko sitä vaikka alkaisi taas sosiaaliseksikin! 🙋

Ja ei muuta kun jatkamaan kaappien mylläämistä! 

3 kommenttia:

  1. Vau! Onnea uudesta asunnosta :) Muuttaminen on rankkaa mutta siinä on kuitenkin sellaisen puhtaalta pöydältä aloittamisen tuntu, ainakin minusta on tuntunut siltä. Kiitos myös kivasta blogista, olen sitä jo pitkään lukenut ja se on ollut taloutta käsittelevien blogien joukossa yksi joka myös minut innosti perustamaan oman blogin, kiitos :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Susu kommentistasi! Mukava kuulla että minun höpinöistäni on iloa :-D

    VastaaPoista
  3. Onnea uuteen kotiin! Me muutettiin reilu puolitoista vuotta sitten, ja oli se aika rutistus. Tein Excel-taulukon, johon kirjasin muistettavia ja tehtäviä asioita. (Siitä on blogipostaus sivuillani kesältä 2015 jos haluat käydä vilkaisemassa) Mutta onneksi se on kuitenkin positiivinen urakka, on kivaa päästä uuteen kotiin :)

    VastaaPoista