keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Melko kallista

Jouduin ostamaan uudet silmälasit. Pakko on vaan nähdä kunnolla... :-D Samalla päätin ottaa aurinkolasit monitehoina, Olen niiden ostoa kinnannut jo vuosia ja nyt meni hermot kun aurinko alkaa kärventää migreeniä päälle. Specsaversilla oli tarjous, kaikki lasit -50 %. Ja kerrankin siis oikeasti -50 %, eli kauppaan kuuluivat lisämukavuudetkin. Tällaisella puolisokealla ne ovat niitä jotka hintaa nostavat. Ohennetut linssit pitää olla. Ei huvita kulkea reilusti yli sentin paksuisilla linsseillä ei. Polaroidut aurinkolasit kiitos. Ja taas maksaa. Kovapinnat, huurtumisen esto ja mitä näitä onkaan. Sinne sitten paukahti lähes 700 €. Jippii. Ei yhtään lohduta että normihinnalla olisi mennyt lähes 1400 €. Kallista on joka tapauksessa. Ei auta itku, täytyy lykätä muita haaveita.

Odottelen tietoa josko saan sen asunnon. Syytä olisi kun puolet omaisuudesta on joko annettu pois tai menossa myyntiin. :-D Onpa ainakin tullut tehtyä kunnon raivaus ja suursiivous. Haaveissa olisi saada jotain uutta uuteen asuntoon, pientä kivaa. Digiboksi ei toimi siellä kun verkko vaihtuu antennista kaapeliin. Se joutuu nyt odottamaan. Ja polkupyörä.... Sen haluaisin ehdottomasti kun työmatka lyhenee 75 %, alle neljään kilometriin ja kesä on tulossa. Jos siis saan asunnon. Saattaa olla että kärsivällisyyteni ei jälleen kerran riitä ja hyökkään rahastojen kimppuun...

No, lupasin tänään ruveta tekemään kaksi tuntia lisää viikossa hommia, tuntimäärä on sitten 39 h/ vko + viikonloppuisin 6,5 h kerra tai kaksi kertaa kuussa. Eikö tässä nyt jollain fillarirahat tienata. Huhtikuusta tulee rankka, kolmena viikoloppuna töitä ja neljäntenä muutto. Siis Edelleen Jos. Otin kyllä siihen kohtaa viikon kesälomaa, muuten ei vanha jaksa.

Ajatus muutosta yksiöön on jotenkin ristiriitainen. Mielessä on yhtäaikaa ihana pieni koti minulle ja kissalle ja toisaalta ahdas, pimeä, haiseva loukko... (asunnothan on siis rempattu maasta kattoon mutta silti ajatus 70-luvun kämpästä on juurikin pimeä ja tunkkainen). Olen kuola valuen selannut kuvia Pinterestissä samaan aikaan kun kauhun sekaisin tuntein mietin että mihin sänky mahtuu, mihin tietokone mahtuu, mihin sejase mahtuu voi apuaaa!

Mutta eikö tästäkin selvitä. Pisces natare oportet. Kalojen on uitava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti